ontspanning & groei

 strand

W e l k o m   in de    O A S E   van rust.

De onderstaande activiteiten staan in het teken van ontspanning en groei. Zijnsbewuste activiteiten noem ik ze. Ik nodig je van harte uit voor deze relaxte sessies, om even tot rust te komen in de drukte van alledag. Iedereen is welkom om te genieten van het moment.

Voor zangers en zangeressen geldt dat ze zich uiten, in de picture staan, hun talent ontwikkelen. Daarbij kan meditatie, coaching, massage, creatief muziek beluisteren etc. je groeiproces ondersteunen.
Als je niet zingt kan je uiteraard ook gebruik maken van onderstaande opties. Je wordt er blij van en mag helemaal jezelf zijn.
Welkom in de OASE. Een moment voor jezelf.

Onderstaande sessies kosten € 30  per 45 min.  Massage € 55 voor 60 min. Locatie: Leidsche Rijn. (Utrecht) Massage ook in Overvecht. 90 minuten massage voor € 75.

meditatie

Meditatie & Visualisatie

Ontdek welke meditaties het beste bij jou passen. Ervaar meditaties die je nooit eerder deed. Ontspan met prachtige visualisaties.

 

coaching

Coachingsgesprek/luisterend oor

Heb jij behoefte aan een luisterend oor? Een gesprek van hart tot hart? Ik Ton Philips ben er voor je. Ik wil graag out of the box met je meedenken zodat je weer vanuit je eigen energie en inspiratie verder kan.

mantra

 

Mantra’s & heartsongs zingen

Ton leert je 1 op 1 mantra’s en begeleidt je bij het zingen.

 

Intuïtieve ontspanningsmassage met warme olie. Voor mannen en vrouwen.
Volledige lichaamsmassage in een mooie sfeervolle ruimte
helemaal afgestemd op jouw wensen.
Locatie: Utrecht Overvecht of LW OASE.

schrijvenActief muziek beluisteren

Tijdens het luisteren gaan we associatief tekenen en schrijven. Deze speelse sessie geeft je een prachtige nieuwe kijk op jezelf in het hier en nu en is een inspiratiebron voor persoonlijke groei.

 

Geniet van ontspanning in alle seizoenen.  Maak een afspraak via de mail of telefoon. Sommige activiteiten zoals mediteren, actief muziek beluisteren en mantra’s zingen kan je ook met zijn tweeën doen. De tweede persoon  betaalt slechts een tientje. Dus je kan met zijn tweeën voor 40 meedoen. (de man dus € 20) Neem je vriend of vriendin mee en geniet van een betaalbare sessie en nieuwe inspiratie/energie. Je bent van harte welkom!

Info@lw-oase.nl of tel: 06- 1 222 95 40. Lloyd Webber OASE Leidsche Rijn.


imagesR33UZWQ7

Op deze foto zie je Riviera del Conero in Italë. Dat is een plek waar ik helemaal tot rust kom. Bij de Adriatische zee.